#loppistajm

 

Bli en del av Världens största bakluckeloppis!

Vill du marknadsföra dig och samtidigt bidra till ett hållbarare samhälle där återbruk premieras? Nu finns möjlighet för dig att synas i samband med tidernas loppisfest!

Världens största bakluckeloppis är en riktig framgångssaga, som nu går av stapeln för fjärde året i rad. Hela travbanan fylls med loppis och massor av festligheter. Redan första året slog denna loppis Guiness världsrekord i bakluckeloppis med över 1000 loppissäljare och 25 000 besökare på en och samma dag.

Evenemanget arrangeras av Stockholmsmarknader AB, som bl a blev Årets Förbyggare på Återvinningsgalan på Berns 2019. Hos oss återbrukas ca 500 000 prylar på en helg i stället för att hamna på tippen!

PARTNERPAKET

Som partner till Världens största bakluckeloppis får du:
- Möjlighet att delta och synas live på evenemanget under hela helgen. Du får en stor eventyta på första parkett. Där kan du visa upp din verksamhet, eller kanske hitta på en kul aktivitet för besökarna!
- Möjlighet att synas digitalt på solvallaloppis.se
- Du får även synas i ett utskick av Loppistajms nyhetsbrev, med ca 20 000 aktivt anmälda prenumeranter, samt i ett inlägga på Loppistajms Instagram resp Facebook.
- Tillgång till fribiljetter för besökare samt friplatser att sälja. Dessa kan t ex lottas/delas ut bland t ex kunder och medarbetare.

Grundpris: 20 000 plus moms
Tält- & möbelpaket: grundpris 5 000 kr + moms

SPONSRA EVENEMANGET MED NÅGOT ANNAT?

Har du en tjänst eller vara, som du tror att Världens största bakluckeloppis skulle bli ännu bättre och roligare av? Vi är alltid öppna för gammal hederlig byteshandel också :)

ÖVRIG INFORMATION OCH VILLKOR

- Evenemanget sker utomhus och körs oavsett väder, men påverkas såklart storleksmässigt om det skulle bli dåligt väder.
- Viss begränsning kring att bjuda på mat och dryck utöver godis – kontakta oss om ni har sådana önskemål, så hittar vi en bra lösning.
- Marknadsföring får inte ske av konkurrerande verksamheter till Stockholmsmarknader AB.

KONTAKT

För frågor om partnerskap, kontakta Maria Wiberg: maria@stockholmsmarknader.se

Samarbetspartners till Världens största bakluckeloppis

  

  

  

  

Mycket välkommen att bli en del av
Världens Största bakluckeloppis, du med!

 

 

Massmedia uppmärksammar Solvallaloppis världsrekord:

(Klicka på bilden för att läsa och titta)

    

    

 

 

Diggar du loppis?

Få första tjing på våra loppisnyheter med Stockholmsmarknaders nyhetsbrev - helt gratis! Anmäl dig här nedan!

Epostadress:link link link link link link link link www.solvallaloppis.se/tidernas/ www.stockholmsmarknader.se/aretsforetagare.html www.stockholmsmassan.se/press/pressmeddelanden/2014/1/the-collectors-awards---nomineringarna-till-arets-antikpriser-klara http://www.taby.se/Bygga-bo-och-miljo/Miljo/Tabys-miljopris/