#loppistajm


Solvallaloppis - Stockholms nya superloppis!

Solvallaloppis är Drive-in-Loppisen i västra Stockholm, mellan Bromma och Sundbyberg. Denna miljösnälla folkfest lockar mängder av människor för att sälja prylar de inte längre behöver, fynda spännande skatter - eller bara strosa runt och njuta av stämningen.

Solvallaloppis är numera även världsmästare i bakluckeloppis: 7 maj 2016 slogs nytt Guinness-världsrekord med 1 024 säljande bilar inne på Solvalla travbana. Läs mer om rekorddagen här!

Och du, oavsett om du vill fynda eller bli av med prylar: Mycket välkommen på Solvallaloppis!

Arrangören Stockholmsmarknader AB

Telefon: 076-8966370

Epost: info@stockholmsmarknader.se

Har du något på hjärtat? Hör gärna av dig!

Vi på Stockholmsmarknader är entreprenörerna Emmma och Maria med vårt Team Loppis. Vi har numera över 100 evenemang per år och arrangerar både marknader, mässor och kreativa eko-event. Vi har över 10 års erfarenhet och har fått en rad fina utmärkelser för våra evenemang. Så räkna med riktigt professionella arrangemang med mycket prylglädje och massor av engagemang.

Genom åren har vi fått flera hedersamma utmärkelser:
Årets Företagare i Täby 2012
Silverpristagare Årets Företagare Stockholms län 2012
Täby kommuns miljöpris 2014
Årets Nydanare i Collectors Awards 2015
Guinness Världsrekord i Bakluckeloppis 2016

Solvallaloppis är med andra ord alltid ett säkert kort för dig som vill sälja eller fynda på loppis! Hos oss vet du vad du får: Du vet vem arrangören är, att du kommer till en riktig loppis, alltid välbesökt, alltid välorganiserat.

För mer information om oss och våra evenemang och marknader, se www.stockholmsmarknader.se
Vill du se hela vårt loppisutbud? Kolla in www.loppistajm.se

Följ oss också gärna på Instagram  #loppistajm

Här kan du läsa ett par artiklar om loppisen (klicka på bilderna).
   

Välgörenhet
Stockholmsmarknader stödjer verksamheter för hemlösa katter och hundar i Stockholms län! Arbetar du på ett katt- eller hundhem - hör av dig till oss! Maila oss på info@stockholmsmarknader.se

Vill du veta mer om Solvalla Travbana? Klicka här!


www.solvallaloppis.se/tidernas/ www.stockholmsmarknader.se/aretsforetagare.html www.stockholmsmassan.se/press/pressmeddelanden/2014/1/the-collectors-awards---nomineringarna-till-arets-antikpriser-klara http://www.taby.se/Bygga-bo-och-miljo/Miljo/Tabys-miljopris/