#loppistajm


Företag är också välkomna på loppis!

Eventytor, utförsäljningar, godis, frukt&grönt etc

Är du företagare och vill sälja eller marknadsföra ditt företags produkter eller tjänster på Drive-in-Loppis? Vill du testa din affärsidé i verkligheten?

Skapa din pop-up-butik för dagen mitt i myllret av människor på de folkfester vi kallar Drive-in-Loppisar! Här syns du i ett somrigt, positivt sammanhang och träffar tusentals potentiella kunder. Du kan antingen köpa en Drive-in-företagsplats eller förboka en plats.

FRUKT&GRÖNT, GODIS, MATPRODUKTER (ej för direktförtäring):
Du som har företag kan nu köpa säljplats för försäljning av godis, frukt&grönt resp matprodukter (ej för direktförtäring). För detta krävs ingen förbokning, du köper helt enkelt en Drive-in-plats för "nya/oanvända prylar". Meddela i kassan att du säljer detta.
OBS! Du får alltså inte sälja någon mat eller dryck för direktförtäring, d v s vi har INTE platser för foodtrucks, korvvagnar, kaffevagnar etc.

DRIVE-IN-PLATS:
Drive-in-platserna är bland loppissäljarna och behöver inte förbokas. Dessa kostar 250 kr för är 3 m, 400 kr för 6 m (extrameter kan sedan köpas för 50 kr/m). Kommer du i skåpbil eller bil+släpvagn måste du köpa minst 6 m (eller fler, om du vill ha ytterligare utrymme).

EVENTYTA:
Du kan också förboka en lite större eventyta. Maila oss om dina önskemål och behov så tar vi det från där: info@stockholmsmarknader.se


GENERELL INFORMATION
- På företagsplatserna får inte säljas eller bjudas på någon form av mat eller dryck för direktförtäring, då det redan finns separata avtal på detta.
- Det är inte tillåtet att marknadsföra till Stockholmarknader konkurrerande verksamheter på/i samband med våra evenemang.
- Samma säljregler gäller, som för loppisplatserna, förutom att du här såklart får sälja nya prylar. Läs mer på den allmänna säljsidan här.

För bokning och mer information om företagsplatserna:
Kontakta Maria på maria@stockholmsmarknader.se
Eller telefon: 076-8966370

Mer information om Stockholmsmarknader hittar du här!

 

Diggar du loppis?

Håll dig uppdaterad med Stockholmsmarknaders nyhetsbrev - helt gratis! Anmäl dig här nedan!

Epostadress:www.solvallaloppis.se/tidernas/ www.stockholmsmarknader.se/aretsforetagare.html www.stockholmsmassan.se/press/pressmeddelanden/2014/1/the-collectors-awards---nomineringarna-till-arets-antikpriser-klara http://www.taby.se/Bygga-bo-och-miljo/Miljo/Tabys-miljopris/